(NkROKI DO ZDOROW(B'(NQ (B((NPROF)QÆLAKTIKA WVIWANNQ NEPOWNOLÆTNÆMI NARKOTI^NIH RE^OWIN(B) :s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NfEDOR^ENKO(B, (NtETQNA )QãWGENÆÇWNA(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nh)Qæk(B,s)E, 2003)
(Nw POS)QÆBNIKU ROZGLQNUTO PITANNQ PROFÆLAKTIKI WVIWANNQ NEPOWNOLÆTNÆMI NARKOTI^NIH RE^OWIN(B,(NPRI^INI Æ NASLÆDKI ÇH WVIWANNQ(B,(N[LQHI POZBAWLENNQ WÆD ZALEVNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NoHORONA ZDOROW(B'(NQs -- (NzDOROWIJ SPOS)QÆB VITTQs)E -- (NnARKOTIKIs; (N[K)QÆDLIWÆ ZWI^KIs)E; (NNARKOTI^N)QÆ RE^OWINIs)E; (NNARKOMAN)QÆQs)E; (NALKOGOLXs; (NNARKOTIKIs; (NKUR)QÆNNQs)E; (NZALEVN)QÆSTXs)E; (NPROF)QÆLAKTIKAs)E; (NPOZBAWLENNQ ZALEVNOST)QÆs)E