(NsAMOMENEDVMENT W SOC)QÆALXNÆJ SFERÆ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (NlUKA[EWI^(B, (No(B. (Nm(B.s; (N{ANDOR(B, (Nf(B. (Nf(B.s; (Ndnwz uVGORODSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITETs)E ((NuVGOROD (B:s (Nautdor(B-(N{ark(B,s, 2019)
(NpO[UK EFEKTIWNIH [LQH)QÆW REALÆZACÆÇ TWOR^IH MOVLIWOSTEJ L@DINI QK NAJWAVLIWÆ[OÇ RU[ÆJNOÇ SILI SOCÆALXNOGO PROGRESU PROQWIWSQ U WIOKREMLENNÆ U QKOSTÆ PRÆORITETNOGO PÆDHODU W SOCÆALXNO(B-(NEKONOMÆ^NIH Æ UPRAWLÆNSXKIH NAUKAH MODELÆ L@DSXKIH RESURSÆW (B(HR). (Nw SU^ASNOMU MENEDVMENTÆ CQ MODELX REALÆZUWALASQ U POQWÆ NOWIH NAPRQMKÆW (B- (NMENEDVMENT L@DSXKIH RESURSÆW Æ SAMOMENEDVMENT(B, (NKOVEN Z QKIH PO SWOÃMU WIRÆ[UÃ ZAWDANNQ ROZKRITTQ TWOR^IH MOVLIWOSTEJ PRACÆWNIKA SOCÆALXNOÇ SFERI(B. (NpROWÆDNO@ TENDENCÆÃ@ SU^ASNOGO SUSPÆLXSTWOZNAWSTWA Ã PO[UK MEHANÆZMÆW AKTIWÆZACÆÇ L@DSXKOGO FAKTORA(B, (NNOWIH MOVLIWOSTEJ REALÆZACÆÇ L@DSXKIH RESURSÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; (NpSIHOLOG)QÆQs)E; (NSTRUKTURN)QÆ KONCEPCÆÇs)E; (NUSP)QÆHs)E; (NTIPI OSOBISTOST)QÆs)E; (NMETODIKA tarts; (NPOWED)QÆNKAs)E; (NSOC)QÆONÆKAs)E; (NTEHNOLOG)QÆÇ SAMOMENEDVMENTUs)E; (NSAMOROZWITOKs; (NADAPTIWNIJ POTENC)QÆALs)E; (NSTRESOST)QÆJKÆSTXs)E; (ND)QÆLOWIJ PROFÆLX OSOBISTOSTÆs)E