(Nl@DINA(B. (NaDAPTAC)QÆQ(B. (NsOCÆALÆZACÆQ (B((NSOCÆOLOGÆ^NIJ KONTEKST(B) :s)E (NP)QÆDRU^NIK (B/s)E - (NlUKA[EWI^(B, (Nm(B. (Np(B.,s; (N{ANDOR(B, (Nf(B. (Nf(B.s; (N~ERWONA(B, (Nl(B. (Nm(B.s; (NuVGORODSXKIJ NAC)QÆONALXNIJ UNÆWERSITETs)E ((NuVGOROD (B:s (Nautdor(B-(N{ark(B,s, 2023)
(Np)QÆDRU^NIK PÆDGOTOWLENIJ WÆDPOWÆDNO DO DERVAWNOGO STANDARTU PÆDGOTOWKI SPECÆALÆSTÆW TA MAGÆSTRÆW Z SOCÆOLOGÆÇ(B, (NA TAKOV DO WIMOG WSTUPNIH Æ KANDIDATSXKIH ÆSPITÆW ÆZ SOCÆOLOGÆÇ(B. (Nu NXOMU ROZGLQDA@TXSQ OSNOWNÆ SOCÆOLOGÆ^NÆ KATEGORÆÇ(B: (NL@DINA(B, (NADAPTACÆQ(B, (NSOCÆALÆZACÆQ(B, (NROZKRITO ÇH ZMÆST(B, (NSTRUKTURU TA FUNKCÆÇ(B, (NMÆSCE W SISTEMÆ SOCÆOLOGÆ^NIH ZNANX(B. (NpOKAZANO WZAÃMOZW(B'(NQZOK MÆV CIMI KATEGORÆQMI TA BAZOWÆ SOCÆALXNÆ ÆNSTITUTI ]ODO UPRAWLÆNNQ NIMI (B- (NSÆM(B'(NQ(B, (NOSWÆTA(B, (NWIHOWANNQ(B, (NMASOWA KOMUNÆKACÆQ(B. (NoPISANO MEHANÆZMI ADAPTIWNO(B-(NROZWIWA@^OÇ SOCÆALÆZACÆÇ L@DINI W SU^ASNOMU SUSPÆLXSTWÆ(B. (NdLQ STUDENTÆW TA ASPÆRANTÆW ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTIs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NE DOSLÆDVENNQs)E; (NB)QÆOPSIHOSOCÆALXNA SISTEMAs)E; (NSOC)QÆALÆZACÆQs)E; (NSOC)QÆALXNE SEREDOWI]Es)E