(NgRAMOTI (BXIV (NST(B. /s - (NpE]AK(B, (Nm(B. (Nm(B.,s; (NaKADEM)QÆQ NAUK uKRAÇNSXKOÇ rsrs)E; )Qæ(NNSTITUT MOWOZNAWSTWA ÆM(B. (No(B. (No(B. (NpOTEBNÆs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWA DUMKA(B,s, 1974)
(NpISEMN)QÆ DOKUMENTI hæ(BV (NST(B., (NPREDSTAWLENÆ U ZBÆRCÆ(B, (NQWLQ@TX SOBO@ PAM(B'(NQTKI @RIDI^NO(B-(NDÆLOWOGO STIL@ DAWNXOÇ UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURNOÇ MOWI(B. (NkRÆM SAMIH TEKSTÆW PAM(B'(NQTOK(B, (N]O W MÆRU MOVLIWOSTÆ SUPROWODVU@TXSQ FOTOKOPÆQMI ORIGÆNALÆW(B, (N^ITA^ ZNAJDE U WIDANNÆ BÆBLÆOGRAFÆ@ ÆSTORI^NOÇ(B, (NPALEOGRAFÆ^NOÇ TA MOWOZNAW^OÇ LÆTERATURI QK KOVNOÇ GRAMOTI ZOKREMA(B, (NTAK Æ DO TIH ÆSTORI^NIH OSÆB Æ GEOGRAFÆ^NIH NAZW(B, (N]O ZGADU@TXSQ W CIH DOKUMENTAH Æ PODA@TXSQ W POKAV^IKAH(B. (NrÆZNO^ITANNQ PUBLÆKACÆJ PAM(B'(NQTOK(B, (NWPER[E ZWEDENÆ RAZOM(B, (NDOPOMOVUTX MAJBUTNÆM DOSLÆDNIKAM UTO^NITI NEQSNÆ MÆSCQ Z TEKSTÆW(B-(NORIGÆNALÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NSTORI^NA GRAMATIKAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NgRAMOTIs