(NmAJNOW)QÆ PRAWOWÆDNOSINI PRIWATNIH SILXSXKOGOSPODARSXKIH PÆDPRIÃMSTW (B: (NTEORÆQ(B, (NZAKONODAWSTWO(B, (NPRAKTIKA (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - )Qã(NRMOLENKO(B, (NwOLODIMIR mIHAJLOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmAG)QÆSTR (B- (Nhhæ STORÆ^^Q(B,s)E, 2005)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WÆSWÆTLENO PROBLEMI ZAGALXNOÇ TEORÆÇ MAJNOWIH PRAWOWÆDNOSIN(B. (NrOZKRITO OSOBLIWOSTÆ AGRARNIH MAJNOWIH PRAWOWÆDNOSIN(B, (NSPÆWWÆDNO[ENNQ MÆV PÆDPRIÃMSTWOM Æ @RIDI^NO@ OSOBO@(B, (NPRAWOWIJ STATUS PRIWATNIH SÆLXSKOGOSPODARSXKIH PÆDPRIÃMSTW QK SUB(B'Ã(NKTÆW AGRARNIH MAJNOWIH PRAWOWÆDNOSIN(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 276-303s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAWOZNAWSTWOs -- (NaGRARNE PRAWOs; (NMAJNOW)QÆ PRAWOWÆDNOSINIs)E; (NPRIWATN)QÆ SÆLXSXKOGOSPODARSXKÆ PÆDPRIEMSTWAs)E; (NOB(B')QÃ(NKTI MAJNOWIH PRAWOWÆDNOSINs)E; (NWNUTR)QÆ[NÆ MAJNOWÆ PRAWOWÆDNOSINIs)E