(NkONSULXTUWANNQ W SOC)QÆALXNÆJ ROBOTÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NsUL)QÆCXKIJ(B, (Nw(B.,s)E; (N{WED(B, (No(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nw)QÆNÆ^ENKO(B,s)E, 2023)
(NnAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK ROZKRIWAÃ OSOBLIWOSTÆ ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ KONSULXTUWANNQ QK WIDU SOCÆALXNOÇ POSLUGI(B, (NTEHNOLOGÆÇ TA WIDU PRAKTI^NOÇ DÆQLXNOSTÆ W SOCÆALXNÆJ ROBOTÆ Z URAHUWANNQM OSOBLIWOSTEJ RÆZNIH KATEGORÆJ OTRIMUWA^ÆW SOCÆALXNIH POSLUG(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆALXNA ROBOTAs)E -- (NkONSULXTUWANNQs; (NSOC)QÆALXNA ROBOTAs)E; (NPRAKTI^NA D)QÆQLXNÆSTXs)E; (NWULI^NE KONSULXTUWANNQs; (NPSIHOLOG)QÆ^NE KONSULXTUWANNQs)E; (NSOC)QÆALXNE KONSULXTUWANNQs)E; )QÆ(NNFORMACÆJNE KONSULXTUWANNQs)E; (NKRIZOWE KONSULXTUWANNQs; (NONLAJN KONSULXTUWANNQs; (NMOTIWAC)QÆJNE KONSULXTUWANNQ (B(Æ(NNTERW(B'(N@(B)s)E; )QÆ(NNDIWÆDUALXNE KONSULXTUWANNQs)E; (NGRUPOWE KONSULXTUWANNQs