(NnAUKA PRO R)QÆDNOMOWNÆ OBOW(B'(NQZKI (B:s)E (NR)QÆDNOMOWNIJ kATEHIZIS DLQ W^ITELÆW(B, (NROBÆTNIKÆW PERA(B, (NDUHOWENSTWA(B, (NADWOKATÆW(B, (NU^NÆW Æ [IROKOGO GROMADQNSTWA (B/s)E - (NoG)QÆÃNKO(B, æ(NWAN æWANOWI^s)E (NMITROPOLIT(B,s 1882-1972 ((NvOWK)QÆW (B:s)E (NdRUKARNQ oo(B. (NwASILQ(B,s, 1936)
(S0(NbEZ DOBRE WIROBLENO)QÇ RÆDNOÇ MOWI NEMAÃ WSENARODNOÇ SWÆDOMOSTÆ(B, (NBEZ SWÆDOMOSTÆ NEMAÃ NACÆÇ(B, (NA BEZ SWÆDOMOÇ NACÆÇ (B- (NNEMAÃ DERVAWNOSTÆ QK NAJWI]OÇ GROMADSXKOÇ ORGANÆZACÆÇ(S1(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NR)QÆDKÆSNE WIDANNQs)E