(NpEDAGOG)QÆKA (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpA]ENKO(B, (NmAJQ )QæWANÆWNA(B,s)E; (NkRASNO[TAN(B, )Qæ(NGOR wASILXOWI^s)E; (NuMANSXKIJ DERVAWNIJ PEDAGOG)QÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ pAWLA tI^INIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2021)
(NpOS)QÆBNIK SPRIQÃ OWOLODÆNN@ STUDENTAMI TEORETI^NIMI OSNOWAMI SU^ASNOÇ PEDAGOGÆ^NOÇ NAUKI(B, (NROZWITKU PROFESÆJNOGO MISLENNQ TA GOTUÃ STUDENTÆW DO USWÆDOMLENOGO OWOLODÆNNQ WMÆNNQMI TA NAWI^KAMI(B, (NNEOBHÆDNIMI DLQ EFEKTIWNOÇ ROBOTI U NOWÆJ NACÆONALXNÆJ [KOLÆ(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NZ(B. 226-226s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NzAGALXNA PEDAGOG)QÆKAs)E; (NSU^ASNA PEDAGOG)QÆ^NA NAUKAs)E; (NTEOR)QÆQ WIHOWANNQs)E; (NDIDAKTIKAs; (N[KOLOZNAWSTWOs; (NNOWA NAC)QÆONALXNA [KOLAs)E; (NPROFES)QÆJNE MISLENNQs)E; (NPROFES)QÆJNA SAMOSWÆDOMÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNÆ WMÆNNQ TA NAWI^KIs)E; (NNAW^ALXNO(B-(NWIHOWNIJ PROCESs; (NSAMOANAL)QÆZ PEDAGOGÆ^NIH SITUACÆJs)E; (NSAMOST)QÆJNA ROBOTA STUDENTÆWs)E