(NdWOB)QÆJ ZA PRAWDU(B. (NpRAWILA ÆNTERW(B'(N@ mUSTAFI nAJÃMA (B/s)E - (NnAJ)QÃM(B, (NmUSTAFA(B,s)E; (NtEREN(B, (NtETQNA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpABULUM(B,s, 2019)
(NmUSTAFA nAJ)QÃM U VURNALÆSTICÆ (B- (NPONAD DESQTX ROKÆW(B. (Nu CÆJ KNIZÆ WÆN ZÆBRAW NAJGOLOWNÆ[E ZÆ SWOGO DOSWÆDU (B- (NPRAWILA Æ PRIJOMI PROWEDENNQ ÆNTERW(B'(N@(B. (NqK PRAWILXNO PÆDGOTUWATISQ DO ROZMOWI(B, (NWIBUDUWATI STRATEGÆ@(B, (NQK ZAPITUWATI Æ PEREBIWATI(B. (NqK PRAWILXNO ROZPO^ATI Æ ZAWER[ITI ROZMOWU(B, (NQK DOTRIMUWATISQ VURNALÆSTSXKOÇ ETIKI TA NE PERETWORITI ÆNTERW(B'(N@ NA WISTUP ÆZ TRIBUNI(B. (NpRO WSE CE AWTOR ROZPOWÆDAÃ Z DOKLADNIMI PRIKLADAMI(B. (NkNIVKA BUDE KORISNA VURNALÆSTAM(B, (NBLOGERAM(B, (NQKÆ HO^UTX ROZWIWATISQ U VANRÆ ÆNTERW(B'(N@(B. æ (NWSÆM(B, (NHTO GOTOWIJ POKRA]ITI WLASNÆ NAWI^KI KOMUNÆKACÆÇ(B. (NaDVE WSQKA ROZMOWA (B- (NCE MALENXKE ÆNTERW(B'(N@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NvURNAL)QÆSTIKAs)E -- )Qæ(NNTERW(B'(N@s)E