(NaLLA gORSXKA(B. (NmISTKINQ U PROSTOR)QÆ TOTALÆTARIZMU (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NzARECXKIJ(B, (NoLEKS)QÆJ(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (Nwd pROMETEJ(B,s, 2023)
(NaLLA gORSXKA (B- (NUKRA)QÇNSXKA HUDOVNICQ TA DISIDENTKA(B, (NGROMADSXKA DÆQ^KA(B, (NPRAWOZAHISNICQ TA QSKRAWA PREDSTAWNICQ RUHU [ÆSTDESQTNICTWA(B. (NwONA NE WIZNAWALA OBMEVENX U TWOR^OSTÆ(B, (NSWOBODÆ SLOWA TA DUMKI(B. (Na QK WÆDOMO(B, (NU TÆ ^ASI CE BULO WKRAJ NEBEZPE^NO(B. (NgORSXKU PERESLÆDUWALI(B, Ç(NJ POGROVUWALI(B, ÇÇ (NMISTECXKÆ TWORI ZNI]UWALI(B, (NDRUZÆW TA ODNODUMCÆW ZAARE[TOWUWALI TA WBIWALI(B. (NoDNAK WONA NE ZDAWALASX TA NE POLI[ALA SWOÇH POGLQDÆW Æ PEREKONANX(B. (NcQ MISTKINQ TA PRAWOZAHISNICQ BULA PÆDSTUPNO WBITA kdb(B, (NA SAME WBIWSTWO ZRE[TO@ (S0(NPOWÆSILI(S1 (NNA SWEKRA HUDOVNICÆ(B. (NcQ KNIGA (B- (NWÆDNOWLENNQ ÆSTORI^NOÇ SPRAWEDLIWOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgORSXKA a(B. (No(B.s; (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nb)QÆOGRAFÆÇs)E