(NtREN)QÆNG OSOBISTÆSNO(B-(NPROFESÆJNOÇ ZRÆLOSTÆ (B/s)E - (NdOLINSXKA(B, (Nl(B. (Nw(B.,s; (NtEMRUK(B, (No(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmARI^(B,s, 2010)
(NpOS)QÆBNIK PRISWQ^ENIJ PROBLEMÆ ROZWITKU OSOBISTÆSNOÇ ZRÆLOSTÆ MAJBUTNXOGO PEDAGOGA(B. (NpROANALÆZOWANO TEORETI^NÆ ASPEKTI PROBLEMI OSOBISTÆSNOÇ ZRÆLOSTÆ(B, (NOSOBISTÆSNOGO ZROSTANNQ MAJBUTNXOGO W^ITELQ U PROCESÆ PROFESÆJNOÇ PÆDGOTOWKI(B. (NNAWEDENO PROGRAMU TRENÆNGU OSOBISTÆSNO(B-(NPROFESÆJNOÇ ZRÆLOSTÆ MAJBUTNXOGO FAHÆWCQ(B, (NA TAKOV PSIHOLOGÆ^NIJ ÆNSTRUMENTARÆJ DLQ DÆAGNOSTIKI QK SAMOGO FENOMENU OSOBISTÆSNOÇ ZRÆLOSTÆ(B, (NTAK Æ OKREMIH JOGO STRUKTURNIH KOMPONENTÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NIJ TRENÆNGs)E; (NOSOBIST)QÆSNA ZRÆLÆSTXs)E; (NPROFES)QÆJNA PÆDGOTOWKAs)E; (NROZWITOK OSOBISTOST)QÆs)E; (NTEST(B-(NOPITUWALXNIKs; (ND)QÆAGNOSTIKA MOTIWACÆÇ DOSQGNENNQs)E; (NTEST SMISLOVITT)QÃWIH ORÆÃNTACÆJs)E