(NwIKORISTANNQ NEWERBALXNIH WPRAW W ROBOT)QÆ PSIHOLOGA (B/s)E - (NqCENKO(B, (Nt(B. (Ns(B.s; (NaWRAM^ENKO(B, (Ns(B. (Nm(B.s; )Qã(NWTU[ENKO(B, æ. (Nw(B.s)E; (NkALA[NIK(B, )Qæ. (Nw(B.s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmARI^(B,s, 2010)
(Nw KNIZ)QÆ PREDSTAWLENÆ NEWERBALXNÆ ZASOBI W ÇH FUNKCÆJNÆJ RÆZNOMANÆTNOSTÆ WIKORISTANNQ W PROCESÆ GLIBINNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOÇ DÆAGNOSTIKI Æ KOREKCÆÇ SUB(B'Ã(NKTA(B. (NsTENLOGRAFÆ^NIJ MATERÆAL WÆDOBRAVAÃ CÆLÆSNE PÆZNANNQ PSIHÆKI SUB(B'Ã(NKTA Z WIKORISTANNQM PSIHOANALÆZU KOMPLEKSU TEMATI^NIH MAL@NKÆW(B, (NNEAWTORSXKIH MAL@NKÆW(B, (NPSIHOANALÆTI^NOÇ ROBOTI Z WIKORISTANNQM ÆGRA[OK Æ PREDMETNIH MODELEJ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NgLIBINNA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NFENOMEN NESW)QÆDOMOGOs)E; (Naspns; (NTEMATI^N)QÆ PSIHOMAL@NKIs)E; (NPSIHOKOREKC)QÆQs)E; (NKAMEN)QÆ PROTAGONÆSTAs)E