(Nd)QÆW^INKA(B-(NPÆDLÆTOK U DOROSLOMU SWÆTÆ (B/s)E - (NgLAWNIK(B, (No(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrEDAKC)QÆÇ ZAGALXNOPEDAGOGÆ^NIH GAZET(B,s)E, 2003)
(NdO ZB)QÆRNIKA UWÆJ[LI MATERÆALI Z OSNOWNIH PROBLEM(B, (NZ QKIMI DOWODITXSQ ZUSTRÆ^ATISQ DÆW^ATAM PÆDLÆTKOWOGO WÆKU(B, Ç(NHNÆM BATXKAM Æ W^ITELQM U PROCESÆ WIHOWANNQ W SÆM(B159.922.7Ç (NTA [KOLÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆQ PÆDLÆTKÆWs)E; (ND)QÆW^INKA(B-(NPÆDLÆTOKs)E; (NOSOBIST)QÆSNE ZROSTANNQs)E; (NPSIHODINAM)QÆ^NA NEKONGRUENTNÆSTXs)E