GRAMMAR SKETCH! (NgRAMATI^NIJ SKET^(B! :s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbOBER(B, (NnATAL)QÆQ mIKOLAÇWNA(B,s)E; (NhAJDER(B, )Qã(NLENA mIROSLAWÆWNAs)E; (NsTEPANENKO(B, (NkATERINA wASIL)QÆWNAs)E; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKA(B,s)E, 2022)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK Z DISCIPLÆNI (S0(NpRAKTIKA USNOGO Æ PISEMNOGO MOWLENNQ (B((NANGLÆJSXKA MOWA(B)(S1 (NROZROBLENIJ DLQ AUDITORNOÇ Æ SAMOSTÆJNOÇ ROBOTI STUDENTÆW PER[OGO (B((NBAKALAWRSXKOGO(B) (NRÆWNQ WI]OÇ OSWÆTI(B, (NZÆ SPECÆALXNOSTÆ(B: 035 (NfÆLOLOGÆQ(B, (NOSWÆTNXOÇ PROGRAMI (B035.01 (NuKRAÇNSXKA MOWA TA LÆTERATURA(B, 035.06. (NsHÆDNÆ MOWI TA LÆTERATURA (B((NPEREKLAD WKL@^NO(B), 035.043 (NgERMANSXKÆ MOWI TA LÆTERATURI (B((NPEREKLAD WKL@^NO(B), (NPER[A (B- (NNÆMECXKA(B, 035.05 (NrOMANSXKÆ MOWI TA LÆTERATURI (B((NPEREKLAD WKL@^NO(B). (NmATERÆALI POSÆBNIKA SPRQMOWANÆ NA ROZ[IRENNQ TA WDOSKONALENNQ FUNDAMENTALXNIH ZNANX Z GRAMATIKI ANGLÆJSXKOÇ MOWI ZGÆDNO Z WIMOGAMI DÆJSNOÇ ROBO^OÇ NAW^ALXNOÇ PROGRAMI TA PRIZNA^ENÆ DLQ STUDENTÆW(B, (NQKÆ WIW^A@TX DISCIPLÆNU (S0(NpRAKTIKA USNOGO Æ PISEMNOGO MOWLENNQ (B((NANGLÆJSXKA MOWA(B)(S1s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKA ANGL)QÆJSXKOÇ MOWIs)E -- (NpRAKTIKA USNOGO TA PISEMNOGO MOWLENNQs; (NROZWITOK GRAMATI^NIH ZNANXs; (NROZWITOK ORFOGRAF)QÆ^NIH ZNANXs)E; (NSKET^s