(NsOC)QÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIJ TEATR (B- (NMETOD ROBOTI [KÆLXNOGO PSIHOLOGA(B.s)E (N~ASTINA (B2 /s - (NsERG)QÆÃNKO(B, æ. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NmARI^(B,s, 2011)
(Nu POS)QÆBNIKU PREDSTAWLENO TEORETI^NÆ J PRAKTI^NÆ MATERÆALI(B, (N]O MOVUTX BUTI WIKORISTANÆ U PROFÆLAKTI^NÆJ ROBOTÆ PRAKTI^NOGO PSIHOLOGA DLQ STWORENNQ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NOGO TEATRU U [KOLÆ ABO ÆN[OMU NAW^ALXNOMU ZAKLADÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpRAKTI^NA PSIHOLOG)QÆQs)E; (NM)QÆVOSOBISTÆSNÆ STOSUNKIs)E; )QÆ(NNSCENUWANNQs)E; (ND)QÆALOGÆ^NA WZAÃMODÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA DOPOMOGAs)E