(NtEHNOLOG)QÆQ TRENÆNGU (B/s)E - (NgLAWNIK(B, (No(B.,s; (NbEWZ(B, (Ng(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NgLAWNIK(B,s, 2005)
(Nu ZB)QÆRNIKU PREDSTAWLENÆ OSNOWNÆ TEORÆÇ TA METODOLOGÆÇ TRENÆNGOWOGO METODU NAW^ANNQ(B, (NNAJBÆLX[ PO[IRENÆ TEHNOLOGÆÇ(B, (NTEHNÆKI TA WPRAWI(B, (NQKIMI POWINEN WOLODÆTI TRENER DLQ PÆDGOTOWKI Æ PROWEDENNQ TRENÆNGÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆ^NÆ METODIs)E -- (NtREN)QÆNGs)E; (NATRIBUTI TREN)QÆNGUs)E; (NTRENERs; (NPROWEDENNQ TREN)QÆNGUs)E; (NOC)QÆN@WANNQ TRENÆNGUs)E