(Nf)QÆLOSOFÆQ(B. (NmODULXNIJ KURS (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK DLQ STUDENTÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW (B/s)E - (NkISL@K(B, (NkOSTQNTIN wOLODIMIROWI^(B,s; (NkISL@K(B, (Nk(B. (Nw(B.,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NtORS)QÆNG PL@S(B,s)E, 2009)
(NpOS)QÆBNIK MÆSTITX TEORETI^NIJ MATERÆAL ÆZ MODULÆW (B"(NfÆLOSOFÆQ(B", "(NrELÆGÆÃZNAWSTWO(B", "(NlOGÆKA(B", (NKOVEN Z QKIH RANÆ[E TRADICÆJNO WIKLADAWSQ(B, (NQK OKREMA NAW^ALXNA DISCIPLÆNA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nf)QÆLOSOFÆQs)E -- (NrEL)QÆGÆÃZNAWSTWOs)E -- (NlOG)QÆKAs)E; (NF)QÆLOSOFÆQs)E; (NREL)QÆGÆÃZNAWSTWOs)E; (NLOG)QÆKAs)E