(NtREN)QÆNG FORMUWANNQ POTREB W ZDOROWOMU SPOSOBÆ VITTQ (B/s)E - (NsTROQNOWSXKA(B, (No(B. (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmARI^(B,s, 2010)
(NaWTOROM POS)QÆBNIKA WIZNA^ENO SUTNÆSTX Æ MÆSCE(B, (NQKE ZAJMAÃ POTREBA U ZDOROWOMU SPOSOBÆ VITTQ W ZAGALXNÆJ ÆÃRARHÆÇ POTREB L@DINI(B. (Nu POSÆBNIKU PROPONUÃTXSQ SPECÆALXNIJ SOCÆALXNO(B-(NPSIHOLOGÆ^NIJ TRENÆNG(B, (NROZROBLENIJ DLQ FRMUWANNQ POTREB L@DINI U ZDOROWOMU SPOSOBÆ VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzDOROW(B'(NQs -- (NzDOROWIJ SPOS)QÆB VITTQs)E -- (NzDOROW)QÆ ZWI^KIs)E; (NPOTREBI L@DINIs; (NZDOROWIJ SPOS)QÆB VITTQs)E; (NWIDI ZDOROW(B'(NQs; (NFORMUWANNQ ZDOROWIH ZWI^OKs