(NtREN)QÆNG PRO TRENÆNG(B. (NfORMUWANNQ SAMOOSWÆTNXOÇ KOMPETENTNOSTÆ U^NÆW (B/s)E - (NbUHLOWA(B, (NnATAL)QÆQ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (N{K(B. (NSW)QÆT(B,s)E, 2009)
(NmETODI^NIJ POS)QÆBNIK SKLADAÃTXSQ Z DWOH ROZDÆLÆW (B((NTRENÆNGI Z DODATKAMI(B) (NTA SLOWNIKA(B, (NQKIJ PODANO W KÆNCÆ KNIVKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODI NAW^ANNQs -- (NtREN)QÆNGs)E -- (NsAMOOSW)QÆTAs)E; (NROZWITOK ZNANXs; (NTREN)QÆNG DLQ PEDAGOGÆWs)E; (NKOMPETENTNOST)QÆs)E; (NR)QÆWNÆ SAMOOSWÆTIs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E