(Nq HO^U(B, (NQ MOVU(B, (NQ BUDU DOBRE W^ITISX (B/s - (NgON^ARENKO(B, (Nt(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NrEDAKC)QÆQ ZAGALXNOPEDAGOGÆ^NIH GAZET(B,s)E, 2003)
(NmATER)QÆALI ZBÆRNIKA PRISWQ^ENÆFORMUWANN@ TA ROZWITKU PSIHOLOGÆ^NOÇ GOTOWNOSTÆ DO [KOLI Æ PROBLEMAM ADAPTACÆÇ DÆTEJ DO [KÆLXNOGO NAW^ANNQ(B. (NdLQ FAHÆWCÆW(B, (NQKÆ PRAC@@TX NAD PROBLEMAMI PRAKTI^NOÇ PSIHOLOGÆÇ(B, (NSOCÆALXNOÇ ROBOTI(B, (NDEFEKTOLOGÆÇ(B, (NA TAKOV PEDAGOGÆW(B, (NSTUDENTÆW(B, (NBATXKÆW Æ WSÆH TIH(B, (NHTO PRAGNE DO SAMOWDOSKONALENNQ QK W OSOBISTÆSNOMU(B, (NTAK Æ W PROFESÆJNOMU PLANÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E -- (NdITQ^A PSIHOLOG)QÆQs)E -- (NpSIHOLOG)QÆ^NA GOTOWNÆSTXs)E; (N[K)QÆLXNA GOTOWNÆSTXs)E; (NDONAW^ALXNA ROBOTAs; (NPSIHOLOG)QÆ^NA GOTOWNÆSTXs)E; (NADAPTAC)QÆQs)E; (NNEWSTIGANNQs