(N{LQH DO PEREMOGI(B. )Qæ(NSTORÆÇ NEZLAMNOSTÆ (B/s)E - (NkURGANSXKA(B, (NtETQNA(B,s; (N}ERBAK(B, (NaLXONA(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Ntow (B7(Nbc(B,s, 2023)
(NkNIGA(B, (NU QKU UW)QÆJ[LI (B46 (NOPOWÆDANX WÆD AWTORÆW(B-(NUKRAÇNCÆW ZÆ WSXOGO SWÆTU(B. (NpRAWDIWÆ ROZPOWÆDÆ PRO NEWELIKÆ FRAGMENTI Z VITTQ(B, (NQKÆ MÆG PEREVIWATI WA[ BRAT(B, (NSUSÆD ^I KOLEGA(B. (NtAKIH ÆSTORÆJ MÆLXJONI(B, (NALE KOVNA Z NIH UNÆKALXNA(B, (NW KOVNÆJ SWÆJ BÆLX(B, (NSWOQ RADÆSTX(B, (NSWOQ NADÆQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (NoPOW)QÆDANNQs)E