(NgRAMATIKA UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI W TABLICQH ZA ONOWLENIM PRAWOPISOM (B/s)E - (NwERBI^(B, (NsWQTOSLAW(B,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NaR)QÆJ(B,s)E, 2022)
(Nu POS)QÆBNIKU U FORMÆ TABLICX Æ KOROTKIH KOMENTARÆW WIKLADENO OSNOWNÆ GRAMATI^NÆ PRAWILA(B, (NQKÆ REGLAMENTU@TX UVIWANNQ(B, (NWÆDMÆN@WANNQ POWNOZNA^NIH SLÆW(B, (NSLOWOTWORENNQ TA PRAWOPIS SLÆW RÆZNIH ^ASTIN MOWI (B- (NSAMOSTÆJNIH Æ SLUVBOWIH(B, (NUVIWANNQ ROZDÆLOWIH ZNAKÆW U RE^ENNQH RÆZNIH TIPÆW(B. (NdLQ U^NÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL(B, (NWSTUPNIKÆW DO WI]IH Æ SEREDNÆH SPECÆALXNIH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NU^ITELÆW(B, (NA TAKOV USÆH(B, (NHTO PRAGNE POGLIBL@WATI SWOÇ PRAKTI^NÆ ZNANNQ UKRAÇNSXKOÇ MOWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs -- (NpRAWOPIS (B(2019 (NR(B.)s; (NZAJMENNIKIs