(NkOMP(B'(N@TERN)QÆ MEREVÆ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NaBRAMOW(B, (NwADIM oLEKS)QÆJOWI^(B,s)E; (N~EGRENECX(B, (Nw(B. (Nm(B.s; (NkI)QÇWSXKIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ bORISA gRÆN^ENKAs)E; )Qæ(NNSTITUT LÆDERSTWA TA SOCÆALXNIH NAUKs)E; (NkAFEDRA )QÆNFORMATIKIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NkI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKA(B,s)E, 2010)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK MÆSTITX OSNOWI TEORÆÇ Æ BUDOWI KOMP(B'(N@TERNIH MEREV(B. (NrOZGLQNUTO STRUKTURU KANALÆW ZW(B'(NQZKU RÆZNOÇ FÆZI^N PRIRODI(B.s)E
(NWIKLADA^ kI)QÇW(B. (NUN(B-(NT ÆM(B. (Nb(B. (NgRÆN^ENKAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NkOMP(B'(N@TERN)QÆ NAUKIs)E -- )Qæ(NNFORMACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E -- (NkOMP(B'(N@TERN)QÆ MEREVÆs)E; (NKOMP(B'(N@TERN)QÆ MEREVÆs)E; (NKANALI ZW(B'(NQZKUs; (NKABEL)QÆs)E; (NKODUWANNQ SIGNAL)QÆWs)E; (NSIGNALIs; (NMODEMIs; (NMEREVAs; (NTIPI MODULQC)QÆÇs)E; (NSERWERIs; (NLOKALXN)QÆ MEREVÆs)E; (NNAD[WIDK)QÆSNÆ MEREVÆs)E; )QÆ(NNTERNETs)E