(NaNGL)QÆJSXKA MOWA ZA (B4 (NTIVNÆ(B. æ(NNTENSIWNIJ KURS ANGLÆJSXKOÇ MOWI Z AUDÆODODATKOM(B. (NrÆWENX (B2 /s)E - (NkUK(B, (NaLAN(B,s; )Qà(NLOÀOWSKA(B, (NmAÀLOVATAs)E ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2022)
(NpOS)QÆBNIK Ã PRODOWVENNQM POPEREDNXOGO WIDANNQ (B"(NaNGLÆJSXKA MOWA ZA (B4 (NTIVNÆ(B". (NzAPROPONOWANIJ ÆNTENSIWNIJ KURS ANGLÆJSXKOÇ MOWI ZACÆKAWITX NE LI[E TIH(B, (NHTO PO^INAÃ ÇÇ WIW^ATI(B, (NA J TIH(B, (NU KOGO WINIKLA POTREBA [WIDKO TA EFEKTIWNO WÆDTWORITI W PAM(B'(NQTÆ ANGLÆJSXKU LEKSIKU Æ POWTORITI GRAMATIKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (Nr)QÆWENX (B2s)E; (ND)QÆALOGIs)E; (NGRAMATIKAs; (NROZMOWNA MOWAs; (NWPRAWIs; (NSLOWNIKs