(Nf)QÆLOLOGÆ^NIJ ANALÆZ POETI^NOGO TEKSTU (B:s)E - (NbECENKO(B, (NtETQNA pETR)QÆWNA(B,s)E ((NsUMI (B:s (Nwwp mR)QÆQ(B,s)E, 2018)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKOWÆ PODANO ZRAZKI FÆLOLOGÆ^NOGO ANALÆZU POETI^NIH TEKSTÆW æ(B. (NfRANKA(B, (NlESÆ uKRAÇNKI(B, (Nw(B. (NsTUSA(B, (Nw(B. (NgOLOBORODXKA(B, (Np(B. (NtI^INI(B, (Nl(B. (NkOSTENKO(B. (NzAPROPONOWANO RÆZNÆ WIDI WPRAW TA ZAWDANX ORÆÃNTOWANIH NA POGLIBLENE WIW^ANNQ MOWI Æ STIL@ POETI^NIH TWORÆW(B. (NpOSÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA WIKORISTANNQ W ORGANÆZACÆÇ AUDITORNOÇ TA SAMOSTÆJNOÇ (B((NTWOR^OÇ(B, Æ(NNDIWÆDUALXNO(B-(NDOSLÆDNOÇ(B) (NROBOTI(B. (NmATERÆALI POSÆBNIKA MOVUTX PRISLUVITISQ PRI PÆDGOTOWCÆ KONKURSÆW(B, (NOLÆMPEAD Z UKRAÇNSXKOÇ FÆLOLOGÆÇ(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NMAGÆSTRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW FÆLOLOGÆ^NIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NU^ITELÆW(B-(NSLOWESNIKÆW(B, (NU^NÆW USÆH(B, (NHTO CÆKAWITXSQ PROBLEMAMI POETI^NOGO SLOWOWVIWANNQ(B, (NSTILÆSTIKI(B, (NANALÆZU HUDOVNXOGO TEKSTU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E -- (NpOETIKAs