(NmENEDVMENT WOLONTERSXKIH GRUP W)QÆD a DO q (B:s)E (NNAW^ALXNO(B- (NMETODI^NIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NbONDARENKO(B, (Nz(B. (Np(B.s; (NvURAWELX(B, (Nt(B. (Nw(B.s; (NlQH(B, (Nt(B. (Nl(B.s; (NsERGE)QÃWA(B, (Nk(B. (Nw(B.s)E; (NsP)QÆRÆNA(B, (Nt(B. (Np(B.s)E; (NtIMO[ENKO(B, (Nn(B. )Qã.s)E; (NlQH(B, (Nt(B. (Nl(B.,s; (NwSEUKRA)QÇNSXKIJ GROMADSXKIJ CENTR (B"(NwOLONTER(B"s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Nwpk (B"(NoSNOWA(B",s, 2013)
(Nu NAW^ALXNO(B-(NMETODI^NOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO BAGATORÆ^NIJ DOSWÆD PÆDGOTOWKI KOORDINATORÆW WOLONTERSXKIH GRUP wSEUKRAÇNSXKOGO GROMADSXKOGO CENTRU (B"(NwOLONTER(B", (NA TAKOV ZDOBUTIJ U (B2012 (NROCÆ DOSWÆD KOORDINACÆÇ WOLONTERÆW PRIJMA@^OGO MÆSTA U MEVAH FUTBOLXNOGO ^EMPÆONATU ãWRO(B-2012.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgROMADSXKE SAMOUPRAWL)QÆNNQs)E -- (NuPRAWL)QÆNNQs)E -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NWOLONTERSXK)QÆ GRUPIs)E; (NWOLONTERSXKIJ RUHs; (NORGAN)QÆZACÆQ DÆQLXNOSTÆs)E; (NZALU^ENNQ WOLONTER)QÆWs)E; (NWIMOGI DO WOLONTERAs; (NKOORDINATOR D)QÆQLXNOSTÆs)E; (NSUPROW)QÆDs)E; (NMENTORSXKA P)QÆDTRIMKAs)E; (NSUPERW)QÆZÆQs)E; )QÆ(NNTERWÆZÆQs)E