)Qæ(NSTORÆQ NOWOGO ÆMENÆ (B:s)E - (NfERRANTE(B, (NeLENA(B,s; (NkOTLQR(B, (Nl@BOW(B,s ((NhARK)QÆW (B:s)E (NkLUB s)QÆMEJNOGO dOZWÆLLQ(B,s)E, 2019)
(NnAJKRA])QÆ PODRUGI lÆLA J eLENA DOROSLÆ[A@TX(B, Æ (NVITTQ GOTUÃ DLQ NIH NOWÆ WIPROBUWANNQ(B. (NlÆLA WIHODITX ZAMÆV Æ STAÃ SINXJORO@ kARRA^^Æ(B. (N{L@B ZÆ sTEFANO DAÃ ÇJ OMRÆQNE BAGATSTWO Æ ZABEZPE^UÃ ZAMOVNE ÆSNUWANNQ DLQ WSÆÃÇ RODINI(B. (NaLE NE GARANTUÃ ]ASTQ(B. (NeLENA PRODOWVUÃ NAW^ATISQ(B, (NUSE ^ASTÆ[E PO^UWA@^ISX ^UVO@ SERED SWOÇH Æ SWOÃ@ SERED ^UVIH(B. (NsUMLÆNNO@ PRACE@ WONA TORUÃ WLASNIJ [LQH DO USPÆHU(B. (NdÆW^ATA WÆDDALQ@TXSQ ODNA WÆD ODNOÇ(B. ç(NM DOWODITXSQ SAMOSTÆJNO WIRÆ[UWATI(B, (NQKIM BUDE ÇHNÃ MAJBUTNÃ(B. (NaLE HAJ DE B WONI BULI Æ ^IM BI ZAJMALISQ(B, (NZW(B'(NQZOK MÆV NIMI NE ROZÆRWATI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: )Qæ(NTALÆJSXKA LÆTERATURAs)E -- (NrOMANIs -- (NtEKSTIs; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E; (NPEREKLAD UKRA)QÇNSXKO@s)E