(Nm)QÆSTO DÆW^AT (B:s)E (NROMAN (B/s - )QàÆ(NLBERT(B, (NeLÆZABET(B,s)E; (NlEP)QÆW(B, (NgANNA(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NwIDAWNICTWO sTAROGO lEWA(B,s, 2019)
(S0(Nm)QÆSTO DÆW^AT(S1 (B- (NNOWIJ BESTSELER eLÆZABET àÆLBERT(B, (NQKA PÆDKORILA SWÆT ROMANAMI (S0ç(NSTI(B, (NMOLITISQ(B, (NKOHATI(S1 (NTA (S0(NpRIRODA WSÆH RE^EJ(S1(B. (NcE ÆNTRIGU@^IJ ROMAN PRO VÆNO^U SEKSUALXNÆSTX Æ SWOBODU(B, (NPRO WÆDWAGU BUTI SOBO@ Æ PRAWO VITI TAK(B, (NQK TOBÆ HO^ETXSQ(B. (Na ]E (B- Æ(NSTORÆQ DUVE NEZWI^AJNOGO KOHANNQ(B, (NNA QKE NAKLALA SWO@ TÆNX WÆJNA(B, (NTA SPRAWVNXOÇ DRUVBI(B, (NQKU NELEGKO ZNAJTI(B, (NZROZUMÆTI TA OCÆNITI(B, (NOSOBLIWO W TAKOMU NEPROSTOMU Æ MÆNLIWOMU MÆSTÆ(B, (NQK nX@(B-(NjORK(B. (NrOMAN (S0(NmÆSTO DÆW^AT(S1 (NPO^INAÃTXSQ (B1940 (NROKU(B, (NKOLI DEW(B'(NQTNADCQTILÆTN@ wÆWÆAN mORRÆS WIGANQ@TX Z PRESTIVNOGO KOLEDVU(B. (NbATXKI WÆDPRAWLQ@TX DONXKU NA mANGETTEN DO TÆTKI (B- (NWLASNICÆ NEWELIKOGO(B, (NPROTE DUVE EKSCENTRI^NOGO TEATRU(B. (NnESPODÆWANO DLQ SEBE wÆWÆAN OPINQÃTXSQ U SPRAWVNXOMU WIRÆ DOWOÃNNOGO BOGEMNOGO VITTQ(B. (NzNAJOMSTWA ÆZ ZÆRKAMI(B, (NNEZWI^AJNÆ TEATRALXNÆ POSTANOWKI(B, (NNESTRIMNIJ SEKS(B, (NRÆKI ALKOGOL@ Æ WÆD^UTTQ CÆLKOWITOÇ SWOBODI SPER[U ZAWOROVU@TX TA SPOKU[A@TX(B, (NA POTÆM WIBIWA@TX ZEML@ Z(B-(NPÆD NÆG(B. æ (NCE LI[E PO^ATOK [LQHU wÆWÆAN DOWVINO@ W VITTQ(B, (NQKIJ NEOBHÆDNO PROJTI(B...s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NaMERIKANSXKA L)QÆTERATURAs)E -- (NrOMANs