(NwOLODAR MUHs - )Qà(NOLDÆNÀ(B, (NwÆLXQM(B,s)E; (NpAWLI^KO(B, (NsOLOM)QÆQ(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E BookChef, 2023)
(Nw)QÆLXQM àOLDÆNÀ (B- (NANGLÆJSXKIJ PISXMENNIK(B, (NLAUREAT nOBELÆWSXKOÇ PREMÆÇ Z LÆTERATURI(B. (NwSESWÆTN@ SLAWU WÆN ZDOBUW QK AWTOR ROMANU (S0(NwOLODAR mUH(S1 (B- (NSPRAWVNXOGO [EDEWRA SWÆTOWOÇ LÆTERATURI(B. (NcE ROMAN(B-(NPRIT^A(B, (NROMAN(B-(NSIMWOL(B, (NROMAN(B-(NANTIUTOPÆQ(B... (NmABUTX(B, (NNAJVORSTOKÆ[A(B. (NwNASLÆDOK AWÆAKATASTROFI KÆLXKA DÆTEJ POTRAPLQ@TX NA BEZL@DNIJ OSTRÆW(B, (NDUVE SHOVIJ NA RAJSXKIJ KUTO^OK(B. (NbEZMEVNIJ OKEAN(B, (NTROPÆ^NÆ PALXMI(B, (NKRI[TALEWE DVERELO(B, (NTAÃMNI^A PE^ERA(B... (NtUT Ã WSE(B, (NKRÆM DOROSLIH(B. (Nu MALENXKÆJ GROMADÆ WÆDRAZU WIZNA^A@TXSQ DWA LÆDERI(B. (NpO^INAÃTXSQ BOROTXBA ZA WLADU(B. æ (NNADTO SKORO DÆTI ZABUWA@TX NE TÆLXKI PRO DRUVBU J PORQDNÆSTX(B, (NA NAWÆTX PRO L@DSXKU PODOBU(B... (NmEVA(B, (NQKA WÆDDÆLQÃ L@DINU WÆD TWARINI(B, (NDUVE TONKA(B. æ (NBOQTISQ TREBA NE TOGO ZWÆRA(B, (N]O DESX ZOWNÆ(B. (NnABAGATO STRA[NÆ[IJ TOJ(B, (N]O WSEREDINÆ W KOVNOGO(B...s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA LÆTERATURAs)E -- (NfANTASTI^N)QÆ ROMANIs)E -- (NtEKSTIs; (NHUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E