(Nf)QÆNANSOWÆ ÆNSTRUMENTI STIMUL@WANNQ REGÆONALXNOGO ROZWITKU(B: (NPRAKTIKA WIKORISTANNQ W uKRAÇNÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (NkUVELEW(B, (Nm(B. (No(B.,s; (NnE^IPORENKO(B, (Na(B. (Nw(B.s; (NdERVAWNA F)QÆSKALXNA SLUVBA uKRAÇNIs)E; (NuN)QÆWERSITET DERVAWNOÇ FÆSKALXNOÇ SLUVBI uKRAÇNIs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NcENTR U^BOWO)QÇ LÆTERATURI(B,s)E, 2019)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ DOSLÆDVENO FÆNANSOWÆ ÆNSTRUMENTI STIMUL@WANNQ REGÆONALXNOGO ROZWITKU W uKRAÇNÆ(B. (NrOZKRITO SUTNÆSTX TA PREDSTAWLENO UDOSKONALENU KLASIFÆKACÆ@ FÆNANSOWIH ÆNSTRUMENTÆW STIMUL@WANNQ REGÆONALXNOGO ROZWITKU(B. (NzNA^NU UWAGU PRIDÆLENO ANALÆZU FÆNANSOWOGO ZABEZPE^ENNQ ROZWITKU REGÆONÆW QK OSNOWI(B, (NQKA WRAHOWUÃTXSQ PRI FORMUWANNÆ STRATEGÆ^NIH NAPRQMÆW REGÆONALXNOÇ POLÆTIKI TA WIZNA^ENNÆ NABORU FÆNANSOWIH ÆNSTRUMENTÆW STIMUL@WANNQ REGÆONALXNOGO ROZWITKU(B. (NzAPROPONOWANO KONCEPTUALXNÆ PÆDHODI DO REALÆZACÆÇ REGÆONALXNIH ÆNWESTICÆJNIH PROGRAM(B, (NSPRQMOWANIH NA FÆNANSOWE STIMUL@WANNQ REGÆONALXNOGO ROZWITKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrEG)QÆONALXNA EKONOMÆKAs)E -- (NrEG)QÆONALXNIJ ROZWITOKs)E; (NF)QÆNANSOWÆ ÆNSTRUMENTIs)E; (NREG)QÆONALXNIJ ROZWITOKs)E