(NoSNOWI PEREKLADU (B:s (NKURS LEKC)QÆJ Z TEORÆÇ TA PRAKTIKI PEREKLADU DLQ FAKULXTETÆW TA ÆNSTITUTÆW MÆVNARODNIH WÆDNOSIN (B/s)E - (Nm)QÆRAM(B, (Ng(B. (Ne(B.s)E; (NdAJNEKO(B, (Nw(B. (Nw(B.s; (NtARANUHA(B, (Nl(B. (Na(B.s; (NgRI]ENKO(B, (Nm(B. (Nw(B.s; (NgON(B, (No(B. (Nm(B.s; (NbRE[KO(B, (Nn(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (Nn)QÆKA(B-(NcENTR(B,s)E, 2005)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (S0(NoSNOWI PEREKLADU(S1 Ã (NPER[O@ ^ASTINO@ KURSU LEKCÆJ Z TEORÆÇ TA PRAKTIKI PEREKLADU(B, (NPRIZNA^ENOGO DLQ STUDENTSXKOÇ AUDITORÆÇ WÆDPOWÆDNIH FAKULXTETÆW WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B, (NWRAHOWUÃ MOWNU TA KOMUNÆKATIWNU SPECIFÆKU PÆDGOTOWKI SPECÆALÆSTÆW [IROKOGO GUMANÆTARNOGO PROFÆL@(B, (NZOKREMA(B, (NMÆVNARODNIH WÆDNOSIN(B, (NMÆVNARODNOGO PRAWA(B, (NMÆVNARODNOÇ ÆNFORMACÆÇ(B, (NMÆVNARODNIH EKONOMÆ^NIH WÆDNOSINs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NpEREKLADs; (NMOWNA SISTEMAs; (NLEKC)QÆQs)E; (NTEOR)QÆÇ PEREKLADUs)E; (NSTILX PEREKLADUs; (NZASOBI PEREKLADUs; (NR)QÆZNOWIDI PEREKLADUs)E; (NHUDOVN)QÆJ PEREKLADs)E; (NUSNIJ PEREKLADs; (NPEREKLAD NA ANGL)QÆJSXKU MOWUs)E; (NMA[INNIJ PEREKLADs; (NPEREKLAD OF)QÆCÆJNIH DOKUMENTÆWs)E