(Nr)QÆDNÆ ÆMENA(B. (NsLOW(B'(NQNSXKIJ ÆMENOSLOW (B/s)E - (NlOZKO(B, (Ng(B. (Ns(B.,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NmANDR)QÆWECX(B,s)E, 2011)
(Nu C)QÆJ KNIVCÆ ZÆBRANO BÆLX[E (B4 (NTISQ^ SLOW(B'(NQNSXKIH ÆSTORI^NIH TA MÆFOLOGÆ^NIH ÆMEN(B, (N]O SKLADALI RÆDNIJ ÆMENOSLOW (B((NSLOWNIK ÆMEN(B) (NNA[IH pRA]URÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeTNOGRAF)QÆQs)E; )QÆ(NMENAs)E; (NTRADIC)QÆÇs)E