(NzDOROW(B'(NQ (B- (NMOQ C)QÆNNÆSTX (B:s)E (NMETODI^N)QÆ MATERÆALI DO TRENÆNGU (B/s)E - (NzW)QÃRÃWA(B, æ. (Nd(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2005)
(NpODANO )QÆNTERAKTIWNÆ WPRAWI DLQ PÆDLÆTKÆW(B, (NZ METO@ FORMUWANNQ W NIH WÆDPOWÆDALXNOGO STAWLENNQ DO ZDOROW(B'(NQs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NzDOROW(B'(NQs -- (NtREN)QÆNGs)E; (NZDOROW(B'(NQs; (NZBEREVENNQ ZDOROW(B'(NQs; (NTREN)QÆNGs)E