(NzBEREVENNQ TA ZM)QÆCNENNQ REPRODUKTIWNOGO ZDOROW(B'(NQ PÆDLÆTKÆW TA MOLODÆ(B: (NPOTENCÆAL GROMADI (B:s)E (NMETODI^N)QÆ MATERÆALI DO TRENÆNGU (B/s)E - (NlAKT)QÆONOWA(B, (Ng(B. (Nm(B.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWIJ SW)QÆT(B,s)E, 2004)
(NwISW)QÆTLENO PROBLEMI REPRODUKTIWNOGO ZDOROWQ PÆDLÆTKÆW TA MOLODÆ U FÆLOSOFSXKOMU(B, (NSOCÆALXNOMU TA SOCÆALXNO(B-(NPEDAGOGÆ^NOMU ASPEKTAHs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NrEPRODUKTIWNE ZDOROW(B'(NQs -- (Np)QÆDLÆTKIs)E; (NTREN)QÆNGs)E; (NREPRODUKTIWNE ZDOROW(B'(NQs; (NMOLODXs; (NP)QÆDLÆTKIs)E; (NBEZPE^NA POWED)QÆNKAs)E; (NSEKSUALXNE WIHOWANNQs; (NSTATEWA G)QÆGÆÃNAs)E; (NRIZIKOWANA POWED)QÆNKAs)E