(NoBESPE^ENIE BEZOPASNOSTI PREDPRINIMATELXSKOJ DEQTELXNOSTI (B:s (NU^EBNOE POSOBIE (B/s - (NnIZENKO(B, (N|DUARD iWANOWI^(B,s; (NmEVREGIONALXNAQ aKADEMIQ UPRAWLENIQ PERSONALOMs ((NkIEW (B:s (Nmaup(B,s, 2003)
(Nu NAW^ALXNOMU POS)QÆBNIKU WISWÆTLENÆ PROBLEMI NORMATIWNO(B-(NPRAWOWOGO ZABEZPE^ENNQ Æ REGUL@WANNQ(B, (NORGANÆZACÆÇ DÆQLXNOSTÆ SLUVBI BEZPEKI SUB(B'Ã(NKTA GOSPODAR@WANNQ Z POPEREDVENNQ PRAWOPORU[ENX U SFERÆ PÆDPRIÃMNICTWA(B.s)E
(NbIBLIOGR(B.: (NS(B. 118-121 (NS(B.s
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NeKONOM)QÆKAs)E -- (Np)QÆDPRIÃMNICXKA DÆQLXNÆSTXs)E -- (NoHORONA ZDOROW(B'(NQs