(NrOZWITOK WIDAWNI^O)QÇ SPRAWI uKRAÇNI W (B1990-2010 (NRR(B. :s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N{PAK(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NeKSPRES(B-(NPOL)QÆGRAF(B,s)E, 2011)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQDA@TXSQ OSNOWNÆ ASPEKTI FORMUWANNQ(B, (NSTANOWLENNQ TA FUNKCÆONUWANNQ NACÆONALXNOÇ WIDAWNI^OÇ SPRAWI W PERÆOD TRANSFORMACÆÇ POLÆTI^NOGO SWÆTOGLQDU(B, (NFORMUWANNQ DEMOKRATI^NOÇ POLÆTI^NOÇ KULXTURI(B, (NKARDINALXNIH EKONOMÆ^NIH PERETWORENX(B. (NdOSLÆDVUÃTXSQ ÇÇ ROLX Æ MÆSCE U SUSPÆLXNOMU OBÆGU(B, (NWPLIW NA FORMUWANNQ SUSPÆLXNO(B-(NGROMADSXKOÇ DUMKI(B, (NDUHOWNO(B-(NKULXTURNOGO VITTQ TA WÆDRODVENNQ UKRAÇNSXKIH TRADICÆJ(B, (NROZWITOK EKONOMÆKI TA ROZBUDOWU GROMADQNSXKOGO SUSPÆLXSTWAs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIDAWNI^A SPRAWAs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NZABEZPE^ENNQ WIDAWNI^O)QÇ DÆQLXNOSTÆs)E; (NKADROWIJ SKLADs; )QÆ(NNFORMACÆJNE SUSPÆLXSTWOs)E; (NWIDAWNI^A PRODUKC)QÆQs)E; (NPOL)QÆTI^NA BOROTXBAs)E