(NnAC)QÆONALXNA AKADEMÆQ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI (B:s)E )QÆ(NNFORMACÆJNIJ DOWÆDNIK (B/s)E - (NlUGOWIJ(B, (Nw(B. )Qæ.,s)E; (NgURV)QÆJ(B, (Na(B. (Nm(B.,s)E; (NbURDA(B, (Nm(B. )Qæ.,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NpEDAGOG)QÆ^NA DUMKA(B,s)E, 2013)
(Nu DOW)QÆDNIKU PODANO WÆDOMOSTÆ PRO nACÆONALXNU AKADEMÆ@ PEDAGOGÆ^NIH NAUK uKRAÇNI TA ÇÇ PERSONALXNIJ SKLADs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAUKOW)QÆ ORGANÆZACÆÇs)E -- (NaKADEM)QÆQs)E -- (NpEDAGOG)QÆKAs)E