(NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURA (B:s)E (NHRESTOMAT)QÆQ (B: (NNAW^ALXNIJ POSÆBNIK DLQ (B11 (NKLASU ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆL (B/s)E - (NuL)QÆ]ENKO(B, (NaNDRÆJ bORISOWI^(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E (NsW)QÆT DITINSTWA(B,s)E, 2004)
(NhRESTOMAT)QÆQ MÆSTITX WSÆ HUDOVNÆ TWORI(B, (NPEREDBA^ENÆ OSTANNXO@ REDAKCÆÃ@ NOWOÇ PROGRAMI Z UKRAÇNSXKOÇ LÆTERATURI(B, (NA TAKOV TWORI(B, (NREKOMENDOWANÆ DLQ SAMOSTÆJNOGO ^ITANNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nl)QÆTERATUROZNAWSTWOs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E