(NrEJTINGI KRA)QÇN SWÆTU(B. (NkARTA(B, (NMALXOWANA CIFRAMI (B/s)E - (Nb)QÆTTER(B, (NoLEKSANDR(B,s)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (Np)QÆRAMÆDA(B,s)E, 2014)
(Nu WIGLQD)QÆ TABLICX PREDSTAWLENÆ(B: "(NrEJTING KRAÇN SWÆTU ZA KÆLXKÆST@ NASELENNQ(B", "(NrEJTING KRAÇN ZA ]ÆLXNÆST@ NASELENNQ NA (B1 (NKM KW(B.", (NZA RÆWNEM OSWÆTI(B, (NSEREDNXO@ PENSÆÃ@(B, (NZA DOSTUPNÆST@ VITLA(B, (NQKÆST@ DORÆG(B, (NZA PITOMO@ WAGO@ DOROSLOGO NASELENNQ TA BAGATO ÆN[IH(B. (NdANÆ PODA@TXSQ PEREWAVNO ZA (B2012-2013 (NROKI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsTATISTI^N)QÆ DANÆs)E -- (NrEJTINGIs