(NaNGLIJSKIJ QZYK(B. (NtEKSTY DLQ ^TENIQ I AUDIROWANIQ(B. (NuPRAVNEIQ PO GRAMMATIKE (B:s (NDLQ ABITURIENTOW(B, (NSLU[ATELEJ KURSOW(B, (NSTUDENTOW FILOLOGI^ESKIH FAKULXTETOW(B.s (N~(B. 1 /s - (NgUVWA(B, (NtATXQNA nIKOLAEWNA(B,s; (NkODALA[WILI(B, (NoKSANA bOGDANOWNAs; (NrOMANOWSKAQ(B, (N`LIQ `RXEWNAs; (NmALENIWSKAQ(B, (Nt(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NtANDEM(B,s, 2000)
(NnAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK PRIZNA^ENIJ DLQ WDOSKONALENNQ NAWI^OK MOWLENNQ(B, (N^ITANNQ(B, (NAUDÆ@WANNQ TA PISXMA(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NaNGL)QÆJSXKA MOWAs)E -- (NgRAMATIKAs