(NpRAKTIKUM Z UKRA)QÇNSXKOÇ MOWI(B: (NMODULXNIJ KURS (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N{EW^UK(B, (NsW)QÆTLANA wOLODIMIRÆWNA(B,s)E; (NlOBODA(B, (NtETQNA mIHAJL)QÆWNAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 2006)
(NmATER)QÆAL STRUKTUROWANO ZA OKREMIMI BLOKAMI(B: (NTEORETI^NIM Æ PRAKTI^NIM(B, (NBLOKOM ÆNDIWÆDUALXNIH ZAWDANX(B, (NZAPITANX DLQ SAMOKONTROL@(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmOWOZNAWSTWOs -- (NuKRA)QÇNSXKA MOWAs)E; (NGRAF)QÆKAs)E; (NORFOGRAF)QÆQs)E; (NPUNKTUAC)QÆQs)E; (NWVIWANNQ APOSTROFAs; (N^ERGUWANNQ ZWUK)QÆWs)E; (NZM)QÆNI PRIGOLOSNIHs)E; (NPRAWOPISs