(Nw)QÆKOWA Æ PEDAGOGÆ^NA PSIHOLOGÆQ (B:s)E (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (NpOL)QÆ]UK(B, (NwALERÆJ mIKOLAJOWI^(B,s)E; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E; (NgLUH)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ PEDAGOGÆ^NIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ oLEKSANDRA dOWVENKAs)E ((NsUMI (B:s (NuN)QÆWERSITETSXKA KNIGA(B,s)E, 2022)
(Nu POS)QÆBNIKU WIKLADENO OSNOWNIJ ZMÆST WÆKOWOÇ TA PEDAGOGÆ^NOÇ PSIHOLOGÆÇ QK OKREMIH GALUZEJ PSIHOLOGÆ^NOGO ZNANNQ(B. (NpROPONU@TXSQ APROBOWANÆ FORMI NAW^ALXNOÇ ROBOTI(B. (NQKÆ SPRIQ@TX USPÆ[NOMU ZASWOÃNN@ ÆNFORMACÆÇ(B, (NROZWIWA@TX PÆZNAWALXNÆ ÆNTERESI(B, (NSTIMUL@@TX DOSLÆDNICXKU DÆQLXNÆSTX(B, (NMOTIWACÆ@ DO SAMOWDOSKONALENNQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nw)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E; (NpEDAGOG)QÆ^NA PSIHOLOGÆQs)E; (NW)QÆKOWA PSIHOLOGÆQs)E; (NROZWITOKs; (NPREDMETs; (NZAWDANNQs; (NMETODI W)QÆKOWOÇ PSIHOLOGÆÇs)E; (NPER)QÆODI ROZWITKU DITINIs)E; (NPSIH)QÆ^NIJ ROZWITOKs)E; (NPEDAGOG)QÆNA PSIHOLOGÆQs)E; (NMETAs; (NZAWDANNQs; )QÆ(NGROWÆ ZAWDANNQs)E