(NsTATISTIKA (B:s (NNAW^ALXNIJ POS)QÆBNIK (B/s)E - (N}URIK(B, (Nm(B. (Nw(B.,s; (Nm)QÆNÆSTERSTWO OSWÆTI Æ NAUKI uKRAÇNIs)E ((NlXW)QÆW (B:s)E (NmAGNOL)QÆQ (B2006,s)E, 2022)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENÆ TEORETI^NÆ(B, (NMETODOLOGÆ^NÆ Æ METODI^NÆ ZASADI TEORÆÇ STATISTIKI(B, (N]O WIKORISTOWU@TXSQ PÆD ^AS DOSLÆDVENX QWI] Æ PROCESÆW SUSPÆLXNOGO VITTQ Z URAHUWANNQM WIMOG MÆVNARODNIH STANDARTÆW STATISTIKI TA OBLÆKU(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsTATISTIKAs; (NTEOR)QÆQ STATISTIKIs)E; (NSTATISTI^NE SPOSTEREVENNQs; (NZWEDENNQs; (NGRUPUWANNQs; (NSTATISTI^NIJ POKAZNIKs; (NRQDI ROZPOD)QÆLUs)E; (NSTATISTI^N)QÆ METODIs)E; )QÆ(NNDEKSNIJ METODs)E; (NWIB)QÆRKOWIJ METODs)E; (NSTATISTI^N)QÆ TABLICÆs)E; (NGRAF)QÆKIs)E; (NKARTIs; (NSTATISTIKA STRAHUWANNQs; (NSTATISTIKA F)QÆNANSÆWs)E