(NuKRA)QÇNSXKE WESÆLXNE WBRANNQ (B: (NeTNOGRAFÆ^NÆ REKONSTRUKCÆÇ (B:s)E (NKOMPLEKT LIST)QÆWOK (B/s)E - (NkOSM)QÆNA(B, (Nt(B. (Nw(B.,s)E; (NwAS)QÆNA(B, (Nz(B. (No(B.s)E; (N{EW^ENKO(B, (Nf(B. (Np(B.,s; (NaRT@H(B, (Nl(B. (Nf(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NmISTECTWO(B,s, 1989)
(NdO KOMPLEKTU LIST)QÆWOK UWÆJ[LO (B18 (NAWTORSXKIH REKONSTRUKCÆJ KOMPLEKSÆW(B, (NQKÆ PREDSTAWLQ@TX pOLÆSSQ(B, (NwOLINX ZAHÆDNU(B, (NCENTRALXNU uKRAÇNU (B- (NlÆWOBEREVVQ (B((NsLOBOVAN]INU(B, (NpOLTAW]INU(B), (NpRAWOBEREVVQ (B( (NkIÇW]INU(B, (NpODÆLLQ(B), (NpRIKARPATTQ (B((NbUKOWINU(B), (NkARPATI(B, (NPÆWDENX uKRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NuKRA)QÇNOZNAWSTWOs)E -- (NpOBUTs -- (N{L@Bs -- (NwES)QÆLLQs)E