(NgU^N)QÆ[E(B! (NqK STWOR@WATI KRUTÆ PODKASTI (B/s)E - (Nn@ZUM(B, (NeR)QÆK(B,s)E ((NhARK)QÆW (B:s)E Vivat, 2022)
(Nw)QÆD AWTORA(B, (N^IÇ PODKASTI LÆDIRU@TX U TEMATI^NIH ^ARTAH Æ ZAWANTAVU@TXSQ SOTNÆ MÆLXJONÆW RAZÆW(B. (NnAW^ÆTXSQ ROZPOWÆDATI TAK(B, (N]OB USÆ ZASLUHALISQ(B! (NzAWDQKI CIM PORADAM WAM GARANTOWANO ZROSTANNQ KÆLXKOSTÆ PÆDPISNIKÆW(B! (S0(NtAKIJ PODKAST U^ORA TRAPIWSQ (B- (NWOGONX(B. 100 % (NPÆDPISKA J DONAT(S1(B. (NhO^ETE(B, (N]OB CE STOSUWALOSQ WAS Æ WA[IH AUDÆOÆSTORÆJ(B? (NtISQ^Æ FOLOWERÆW(B-(NSLUHA^ÆW(B, (NPÆDTRIMKA PATRONÆW TA NAJGOLOWNÆ[E (B- (NTEBE SLUHA@TX(B, (NROZZQWIW[I ROTA(B. (NwETERAN ÆNDUSTRÆÇ PODKASTÆW U CÆJ KNIVCÆ DAÃ BAGATO KRUTIH DÆÃWIH PORAD TA ÆNSAJTÆW(B. (NeRÆK n@ZUM ZNAÃ(B, (NQK ZROBITI AUDÆOÆSTORÆ@ UNÆKALXNO@(B, (NTAKO@(B, (N]O WIDÆLITX WA[ KANAL U BURHLIWOMU POTOCÆ ÆN[IH PODKAST(B-(NPLATFORM(B. (NqKU ROZPOWÆDX WIBRATI TA QK ÇÇ WIRAZNO PODATI(B, (NDE [UKATI SWO@ AUDITORÆ@(B, (NQK NAW^ITISQ MISLITI QK PÆDPISNIKI(B, (NQK SPRIJMATI KRITIKU(B, (NZABUTI PRO SLOWA(B-(NPARAZITI TA NUDNÆ KLÆ[OWANÆ [TAMPI(B... (NaWTOR DOSTOTU ZNAÃ(B, (NQK STWORITI KRUTIJ PODKAST(B. (NtEPER WA[U AUDÆOÆSTORÆ@ DOSTOTU ZAHO^ETXSQ WWÆMKNUTI GU^NÆ[E(B!s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NvURNAL)QÆSTIKAs)E -- (NpODKASTIs; (NAUD)QÆOÆSTORÆÇs)E; (NFOLOWERIs; (NPODKAST(B-(NPLATFORMIs; (NAUDITOR)QÆQs)E; (NSLOWA(B-(NPARAZITIs; (NKL)QÆ[Es)E; (NNON(B-(NF)QÆK[Ns)E