(NwIDAWNI^IJ B)QÆZNES W UMOWAH UKRAÇNSXKOÇ DERVAWNOSTÆ (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N{PAK(B, (Nw)QÆKTOR æWANOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (Ndp eKSPRES(B-(NOB(B'(NQWA(B,s, 2015)
(Nu MONOGRAF)QÆÇ WISWÆTL@ÃTXSQ ÆSTORÆQ STANOWLENNQ TA ROZWITKU WIDAWNI^OGO BÆZNESU W KONTEKSTÆ SKLADOWOÇ MALOGO PÆDPRIÃMNICTWA uKRAÇNI TA ELEMENTA FORMUWANNQ DEMOKRATI^NIH ZASAD SUSPÆLXSTWA(B. (NdLQ NAUKOWCÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NSTUDENTÆW ÆSTORI^NIH TA SOCÆALXNO(B-(NGUMANÆTARNIH FAKULXTETÆW WI]IH U^BOWIH ZAKLADÆW(B, (NA TAKOV(B, (NFAHÆWCÆW WIDAWNI^OÇ GALUZÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NwIDAWNI^A SPRAWAs -- (NuKRA)QÇNAs)E; (NP)QÆDPRIÃMNICTWOs)E; (NMALIJ B)QÆZNESs)E; (NWIDAWNI^A PRODUKC)QÆQs)E; (Nzm)Qæs)E; (NNAC)QÆONALXNIJ DOHÆDs)E; (Nnspus