(NgROMADQNSXKA OSW)QÆTA TA METODIKA ÇÇ NAW^ANNQ (B:s)E (NP)QÆDRU^NIK DLQ STUDENTÆW PEDAGOGÆ^NIH ZAKLADÆW WI]OÇ OSWÆTI (B/s)E - (NbAKKA(B, (NtAMARAs; (Nb)QÆLA(B, æ(NRINAs)E; (Nw)QÃTROW(B, æ(NGORs)E; (NwOLO[EN@K(B, (NoKSANAs; )Qã(NWTU[ENKO(B, (NrAÇSAs)E; (NvEL)QÆBA(B, (NoLEKSANDRs)E; (NzAGREBELXNA(B, (Nn)QÆNAs)E; (NkLEPKO(B, (NsERG)QÆJs)E; (NkRASMAN(B, (NnATAL)QÆQs)E; (NlADI^ENKO(B, (NtETQNAs; (NmELE]ENKO(B, (NtETQNAs; (NmOKROGUZ(B, (NoLEKSANDRs; et al. ((NkI)QÇW (B:s)E (NoR)QÆON(B,s)E, 2019)
(NgROMADQNSXKA OSW)QÆTA (B- (NCE WIMOGA ^ASU(B. çÇ (NROZWITOK Æ WDOSKONALENNQ Ã AKTUALXNIM ZAWDANNQM SXOGODENNQ(B. (NsAME GROMADQNSXKA OSWÆTA ORÆÃNTUÃTXSQ NA FORMUWANNQ DEMOKRATI^NIH CÆNNOSTEJ(B, (NWIHOWANNQ GROMADQNINA DEMOKRATI^NOÇ DERVAWI(B. (NdLQ TOGO ]OB DATI QKÆSNU GROMADQNSXKU OSWÆTU [KOLQRAM(B, (NQKÆ ROZWIWA@TX GROMADQNSXKÆ KOMPETENTNOSTÆ W PROCESÆ NAW^ANNQ(B, (NPOTRÆBNA PÆDGOTOWKA FAHOWOGO W^ITELQ(B. (NsAME NA CE SPRQMOWANIJ ZAPROPONOWANIJ AWTORAMI KURS (S0(NgROMADQNSXKA OSWÆTA TA METODIKA ÇÇ NAW^ANNQ(S1(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NgROMADQNSXKA OSW)QÆTAs)E -- (NsOC)QÆALÆZACÆQ OSOBISTOSTÆs)E