(NaKADEM)QÆKI(B. (NvITTQ W MISTECTWÆ(B.s)E (N~(B.1 /s - (NbEZG)QÆN(B, æ. (Nd(B.,s)E; (N}ERBAK (B, (Nw(B.,s; (NaKADEM)QÆQ MISTECTW uKRAÇNIs)E; )Qæ(NNSTITUT PROBLEM SU^ASNOGO MISTECTWAs)E ((NkI)QÇW (B:s)E )Qæ(NNTERTEHNOLOGÆQ(B,s)E, 2006)
(NpREDSTAWLENE WIDANNQ )QÃ REZULXTATOM PERENESENNQ TEKSTU TA DEQKOGO ÆL@STRATIWNOGO MATERÆALU Z CIKLU TELEWÆZÆJNIH S@VETÆW PÆD ZAGALXNO@ NAZWO@ (S0(NaKADEMÆKI(B. (NvITTQ W MISTECTWÆ(S1 (NNA STORÆNKI DANOÇ KNIGI(B. (NcE SWOÃRÆDNA ZBÆRKA TWOR^IH PORTRETÆW USÆH ^LENÆW aKADEMÆÇ MISTECTW uKRAÇNI(B. (NoKRÆM WLASNE PORTRETNIH NARISÆW U ZBÆRCÆ OPUBLÆKOWANA WSTUPNA STATTQ(B, (NQKA ROZPOWÆDAÃ(B, (N]O QWLQÃ SOBO@ GOLOWNA MISTECXKA USTANOWA KRAÇNI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (N~EBIK)QÆN a(B. (Nw(B.s)E; (NbORODAJ w(B. (Nz(B.s; (NgOLEMB)QÆÃWSXKA t(B. (Nm(B.s)E; (NzNOBA w(B. )Qæ.s)E; (NlOPUHOW o(B. (Nm(B.s; (NqKUTOWI^ g(B. (Nw(B.s; (NkOLESSA m(B. (Nf(B.s; (NtIMO[ENKO o(B. (Ns(B.s; (Nl)QÆDER d(B. (Nd(B.s)E; (Nr)QÃZNIKOWI^ m(B. (N`(B.s)E; (NmA]ENKO m(B. (Np(B.s; (Nm)QÆLQÃWA l(B. (Ns(B.s)E; )Qæ(NSTORÆQ MISTECTWAs)E -- (NmITC)QÆs)E