(NsOC)QÆOLOGÆQ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ PÆDGOTOWKI DO ÆSPITÆW (B/s)E - (Np[ENI^N@K(B, (NoLENA wOLODIMIR)QÆWNA(B,s)E; (NrOMANOWSXKA(B, (No(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NpALIWODA a(B. (Nw(B.,s, 2007)
(NpROPONOWANIJ POS)QÆBNIK DOPOMOVE STUDENTAM NESOCÆOLOGÆ^NIH SPECÆALXNOSTEJ PRI PÆDGOTOWCÆ DO ÆSPITU ÆZ SOCÆOLOGÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NsOC)QÆOLOGÆQs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NE ZNANNQs)E; (NoG@ST kONTs; (NsPENSERs; (NkARL mARKSs; (Nd@RKGEJMs; (NmAKS wEBERs; (NsOROK)QÆNs)E; (NSOC)QÆOLOGÆ^NÆ TEORÆÇs)E; (NdRAGOMANOWs; (NgRU[EWSXKIJs; (N{APOWALs; (NSOC)QÆOLOGÆ^NIJ ANALÆZ SUSPÆLXSTWAs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ ORGANÆZACÆJs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSOBISTOSTÆs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ POLÆTIKIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ OSWÆTIs)E; (NSOC)QÆOLOGÆQ KULXTURIs)E