(NhOREOGRAF)QÆQ W SISTEMÆ ZAHODÆW FÆZI^NOÇ TA PSIHOLOGÆ^NOÇ REABÆLÆTACÆÇ DÆTEJ Z WADAMI ROZWITKU (B:s)E (NMONOGRAF)QÆQ (B/s)E - (N~ORNAK(B, (NzWENISLAWA aNATOL)QÆÇWNA(B,s)E; (NpLAHOTN@K(B, (NoLEKSANDR aNATOL)QÆJOWI^s)E; (Nc)QÆV(B, (Nl@BOW mIHAJLÆWNAs)E; (NlXW)QÆWSXKIJ NACÆONALXNIJ UNÆWERSITET ÆMENÆ æWANA fRANKAs)E; (NfAKULXTET KULXTURI TA MISTECTWs ((NlXW)QÆW (B:s)E (NrASTR(B-7,s, 2022)
(Nw MONOGRAF)QÆÇ ROZGLQNUTO PROBLEMATIKU WPROWADVENNQ ÆNNOWACÆJNIH TEHNOLOGÆJ FÆZI^NOÇ TA PSIHÆ^NOÇ REABÆLÆTACÆÇ DÆTEJ Z ROZLADAMI AUTISTI^NOGO SPEKTRA W HOREOGRAFÆÇ(B. (NnAWEDENÆ REZULXTATI EKSPERIMENTALXNIH ZAHODÆW PEREWÆRKI EFEKTIWNOSTÆ PROGRAMI FÆZI^NOÇ TA PSIHÆ^NOÇ TERAPÆÇ TA OBÀRUNTOWANÆ REKOMENDACÆÇ ]ODO WPROWADVENNQ ROZROBLENOÇ PROGRAMI DLQ FÆZI^NOÇ TA PSIHÆ^NOÇ KOREKCÆÇ AUTISTI^NIH ROZLADÆW U DÆTEJ(B. (NoZNA^ENO PROCEDURU ORGANÆZACÆÇ TA PROWEDENNQ ZANQTX Z HOREOGRAFÆÇ TA RITMÆKI(B.s)E
(Nb)QÆBLÆOGR(B.: (NS(B. 203-215s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NmISTECTWOs -- (NhOREOGRAF)QÆQs)E -- (NrEAB)QÆLÆTACÆQs)E; )QÆ(NMPROWÆZACÆQs)E; (NRITM)QÆKAs)E; (NG)QÆPERAKTIWNÆSTXs)E; (NDVAZ(B-(NTANECXs; (NAUTIZMs; (NF)QÆZI^NA TERAPÆQs)E; (NCEREBRALXNIJ PARAL)QÆ^s)E; (NSINDROM dAUNAs